top of page

TRUPA ULALA - CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

trupa coveruri bucuresti

Edy Petrescu- Chitara/ Solist Vocal / Manager

Edy este solist si chitarist profesionist, membru fondator LatinExpres. A lansat albumul "Nu privi inapoi"cu Nostra Maniera. A fost colaborator al Emisiunii Surprize Surprize timp de 4 ani si chitarist in proiectele: Analia Selis(album "Todo lo que tengo"), Adi Cristescu &ANDRA  (chitarist in clipul piesei  "Colt de Suflet"). De asemenea a cantat in deschiderea trupei Gipsy Kings alaturi de Latin Expres si in deschiderea BUENA VISTA SOCIAL CLUB in Bucuresti si Timisoara alaturi de Analia Selis  ---chitarist in show-ul tvr pentru NATALIA OREIRO  (CAMBIO DOLOR SI DE TU AMOR).

formatie de nunta

 Dana - Solist Vocal

 Cu o voce puternica si rafinata, cu o experienta de peste 15 ani,  Dana   alaturi de Ulala Band, va fi gazda perfecta pentru un eveniment   incendiar, cu buna dispozitie si dans.

 In prezent Profesor de canto şi pian, Dana   intregeste componenta trupei Ulala Band aducand un plus de valoare si   frumusete.

 Pentru ea, “Muzica este un mod de viaţă!”. A absolvit Universitatea   Naţională de Muzică Bucureşti – Master – Stilistică dirijorală, avand   numeroase aparitii la TVR1, TVR 2, ANTENA 1, PRO TV  intre 1996 –   2008, dar si  diverse roluri în spectacoleleTeatrului Anton Pann din Rm.   Vâlcea.

 

Marina - Ulala Band - formatie nunta

Marina - Voce

 Cu prezența ei captivantă pe scenă și stilul distinctiv, vocea Marinei variază de la cald și blând la puternic și energic, iar influențele ei vocale amintesc de Shania Twain.

 Marina este prezenta in industria muzicala de peste 10 ani, cu spectacole in toata Europa, si alaturi de Ulala Band prezinta seturi muzicale interactive, special gandite pentru a oferi un show complet.

trupa coveruri

Genghiz - Clapa / Voce

 Genghiz este absolvent al Liceului de Arta Constanta, studiind apoi la   Facultatea de Arte Universitatea Ovidius, sectia Pedagogie Muzicala.

 Finalist la Turkviziyon 2013 si 2014, a participat in numeroase randuri la   festivaluri de folclor tatarasc, turcesc si romanesc.

 Genghiz canta la clape, chitara, mandolina si corn francez. Apeciaza mai multe genuri muzicale, integrandu-le apoi in stilul propriu.

Formatie nunta

TinTin - Acordeon/Clapa

TinTin este mezinul formatiei, absolvent al liceului de muzica George Enescu, in prezent studiind la Universitatea De Muzica Din Bucuresti.

În playlistul Ulala Band există un bogat repertoriu de gen dedicat acordeonului, iar nivelul interpretarii este în continuă creştere. 

TinTin s-a dovedit a fi un muzician autentic, pasionat, plin de rafinament şi originalitate, demonstrandu-si virtuozitatea pe parcursul anului 2020, de cand face parte din trupa Ulala, atât în concerte cu trupa, cât şi în recitaluri solistice.

Pe sunetul acesta de acordeon, evenimentele  arată altfel...

dj nunta

DJ Ali - DJ-ul Trupei Ulala Band

DJ ALI va intretine atmosfera pe toata durata evenimentului, fie ca vorbim de nunti, botezuri, petreceri private, cununii, majorate, petreceri pentru copii, petreceri corporate, baluri sau lansari de produse.

Cu o prezență scenică carismatică și abilități excelente de comunicare, DJ Ali poate crea amintirile pe care invitatii le doresc și poate menține vie petrecerea.

Silviu - Ulala Band - Trupa Cover

Silviu - Vioara

 

 Excentric, cu armonii indraznete, melancolie si patos, cam asa s-ar caracteriza stilul lui Silviu de a canta la vioara.

 Silviu se bucura de o carte de vizita ce reprezinta baza unei cariere de succes : educatia complexa primita de timpuriu, studii muzicale urmate la Liceul George Enescu, numeroase aparitii alaturi de artisti renumiti.

bottom of page