TRUPA ULALA - CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Marina Anghel - Ulala Band

Marina Anghel- Solist Vocal

Este o solista cu o voce si o tinuta scenica remarcabila. Marina a concurant in a patra editie a sezonului 8 la  X Factor Romania, cu piesa "Act like you love me", demonstrandu-si pasiunea pentru muzica, cu un timbru vocal asemanator cantaretei Shania Twain si lasandu-l pe Bendeac fara cuvinte.

Iubeste scena, respecta publicul si se hraneste cu muzica.

GQ2A9777 - Copy.jpg

Edy Petrescu- Chitara/ Solist Vocal

Edy este solist si chitarist profesionist, membru fondator LatinExpres. A lansat albumul "Nu privi inapoi"cu Nostra Maniera. A fost colaborator al Emisiunii Surprize Surprize timp de 4 ani si chitarist in proiectele: Analia Selis(album "Todo lo que tengo"), Adi Cristescu &ANDRA  (chitarist in clipul piesei  "Colt de Suflet"). De asemenea a cantat in deschiderea trupei Gipsy Kings alaturi de Latin Expres si in deschiderea BUENA VISTA SOCIAL CLUB in Bucuresti si Timisoara alaturi de Analia Selis  ---chitarist in show-ul tvr pentru NATALIA OREIRO  (CAMBIO DOLOR SI DE TU AMOR).

a4bac3c1-cbeb-4b04-bc37-fc3b7e1a08e9.jpg

 Dana Zamfirescu- Solist Vocal

 Cu o voce puternica si rafinata, cu o experienta de peste 15 ani,   Dana alaturi de Ulala Band, va fi gazda perfecta pentru un eveniment   incendiar, cu buna dispozitie si dans.

 In prezent Profesor de canto şi pian la Bravissimo Art School, Dana   intregeste componenta trupei Ulala Band aducand un plus de valoare si   frumusete.

 Pentru ea, “Muzica este un mod de viaţă!”. A absolvit Universitatea   Naţională de Muzică Bucureşti – Master – Stilistică dirijorală, avand   numeroase aparitii la TVR1, TVR 2, ANTENA 1, PRO TV  intre 1996 –   2008, dar si  diverse roluri în spectacoleleTeatrului Anton Pann din Rm.   Vâlcea.

 

Ulala%20Band_edited.jpg

Razvan Pisau- Pian/ Vioara / Voce

Razvan este absolvent al Universității de muzică din București, masterand la secțiunea compoziție - orchestrație. A câștigat diferite premii naționale și internaționale cu diferite ansambluri de muzică folclorică.. A cantat cu diferite trupe si artiști de talie națională și internațională. Fiind un polinstrumentist foarte bun, reușește de fiecare dată să surprindă și să încânte plăcut inima oamenilor care îl ascultă!

Cutlacai Genghiz - Clapa / Voce

 Genghiz este absolvent al Liceului de Arta Constanta, studiind apoi la   Facultatea de Arte Universitatea Ovidius, sectia Pedagogie Muzicala.

 Finalist la Turkviziyon 2013 si 2014, a participat in numeroase randuri la   festivaluri de folclor tatarasc, turcesc si romanesc.

 Genghiz canta la clape, chitara, mandolina si corn francez. Apeciaza mai multe genuri muzicale, integrandu-le apoi in stilul propriu.