top of page

TRUPA ULALA - CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

trupa coveruri bucuresti

Edy Petrescu- Chitara/ Solist Vocal / Manager

Edy este solist si chitarist profesionist, membru fondator LatinExpres. A lansat albumul "Nu privi inapoi"cu Nostra Maniera. A fost colaborator al Emisiunii Surprize Surprize timp de 4 ani si chitarist in proiectele: Analia Selis(album "Todo lo que tengo"), Adi Cristescu &ANDRA  (chitarist in clipul piesei  "Colt de Suflet"). De asemenea a cantat in deschiderea trupei Gipsy Kings alaturi de Latin Expres si in deschiderea BUENA VISTA SOCIAL CLUB in Bucuresti si Timisoara alaturi de Analia Selis  ---chitarist in show-ul tvr pentru NATALIA OREIRO  (CAMBIO DOLOR SI DE TU AMOR).

Marina - Ulala Band - formatie nunta

Marina - Voce

 Cu prezența ei captivantă pe scenă și stilul distinctiv, vocea Marinei variază de la cald și blând la puternic și energic, iar influențele ei vocale amintesc de Shania Twain.

 Marina este prezenta in industria muzicala de peste 10 ani, cu spectacole in toata Europa, si alaturi de Ulala Band prezinta seturi muzicale interactive, special gandite pentru a oferi un show complet.

trupa cover - program saxofon

 Evgheny - Saxofon, Clarinet, Flaut, Caval

  Absolvent al Colegiului de Arte din Cernauti si mai apoi al Universitatii de Muzica din Bucuresti (licenta si master), Evgheny se pozitioneaza in avangarda saxofonistilor aflati intr-o continua căutare pentru noi moduri de exprimare artistică și noi modalități de a defini limbajul instrumentelor de suflat. 

 Din 2007, timp de doi ani, a fost colaborator al Orchestrei Simfonice K&K Philarmoniker Austria, mai apoi solist instrumentist si sef de partida la Orchestra Filarmonicii din Cernauti si al Orchestrei Simfonice Filarmonica din Craiova. Stapaneste foarte bine arta improvizatiei, cu un auz absolut, de la folclor pana la jazz cat si muzica de club. Probabil, unul din cei mai buni saxofonisti din Romania.

 

trupa coveruri

Genghiz - Clapa / Voce

 Genghiz este absolvent al Liceului de Arta Constanta, studiind apoi la   Facultatea de Arte Universitatea Ovidius, sectia Pedagogie Muzicala.

 Finalist la Turkviziyon 2013 si 2014, a participat in numeroase randuri la   festivaluri de folclor tatarasc, turcesc si romanesc.

 Genghiz canta la clape, chitara, mandolina si corn francez. Apeciaza mai multe genuri muzicale, integrandu-le apoi in stilul propriu.

Silviu - Ulala Band - Trupa Cover

Silviu - Vioara

 

 Excentric, cu armonii indraznete, melancolie si patos, cam asa s-ar caracteriza stilul lui Silviu de a canta la vioara.

 Silviu se bucura de o carte de vizita ce reprezinta baza unei cariere de succes : educatia complexa primita de timpuriu, studii muzicale urmate la Liceul George Enescu, numeroase aparitii alaturi de artisti renumiti.

dj nunta

DJ Ali - DJ-ul Trupei Ulala Band

DJ ALI va intretine atmosfera pe toata durata evenimentului, fie ca vorbim de nunti, botezuri, petreceri private, cununii, majorate, petreceri pentru copii, petreceri corporate, baluri sau lansari de produse.

Cu o prezență scenică carismatică și abilități excelente de comunicare, DJ Ali poate crea amintirile pe care invitatii le doresc și poate menține vie petrecerea.

Formatie nunta - program tarabana

Stefan - Tobe / Solist vocal / Percutie

 Stefan provine dintr-o familie de muzicieni. Pasionat de tobe si percutie din copilarie, si-a dezvoltat talentul trasand o paralela intre muzica traditionala romaneasca si cea cu influente orientale.

Caracterul efervescent si colorat a lui Stefan se imbina de minune cu sunetul expansiv, de o bogata ritmica atunci cand atinge tobele.

 Atunci cand nu bate la tobe, Stefan merge in mijlocul publicului ca si solist, reusind sa umple ringul cu energia lui. Poate canta cu usurinta muzica greceasca, arabeasca, R&B si raggae datorita vocii sale versatile.

bottom of page