top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiUlala Band

Cum angajezi o formatie muzica live pentru evenimentul tau?

Dacă vă gândiți să angajați o trupa live pentru evenimentul dvs. dar vă simțiți puțin nesiguri, atunci nu vă faceți griji; vorbim zi de zi cu zeci de clienți și majoritatea au multe întrebări pe care ni le adreseaza înainte de a face saltul mare - rezervarea unei trupe de nunta, formatie pentru botez, trupa live pentru evenimente corporate sau un band live pentru petreceri private nu este ceva ce faceți în fiecare zi!

Procesul de angajare a unei formatii muzica live este unul foarte simplu, dar să trecem prin elementele de bază ale ceea ce trebuie să știți și cum ar putea funcționa un proces tipic de rezervare:


1. Stabiliți un buget estimativ pentru trupa de coveruri.

In cautarile dvs initiale s-ar putea să fiți șocați să descoperiți cât de multe formatii muzica live exista. Costurile pot varia de la câteva sute la câteva mii de euro, industria este extrem de diversă în această privință, dar sperăm că prețurile noastre se vor incadra in bugetul pe care il vizați.


2. Contactati trupa de coveruri fie telefonic fie prin email si verificati disponibilitatea formatiei pentru evenimentul dvs.


3. Asteptati cotatia de pret si oferta completa si alegeti pachetul si serviciile care se potrivesc evenimentului mult visat.


4. Faceti o rezervare pentru vizionare - Vedeti trupa Ulala Band Live !

Site-urile web sunt excelente, materialele promotionale de pe canalul YouTube la fel, dar tehnologia modernă nu tine loc de sentimente.

O trupa buna va oferi o multime de oportunitati pentru a le vedea performantele live asa ca va invitam sa ne vizitati la sala de repetitii pentru a ne asculta, a ne cunoaste si a va raspunde bucurosi la ceea ce va intereseaza.


5. Angajati trupa Ulala Band!


Daca ati ajuns in acest punct inseamna ca v-am convins ca noi suntem echipa care va face din evenimentul dvs. unul memorabil :)

La Ulala Band avem un proces de rezervare care este destul de tipic în industrie. Pentru a confirma evenimentul, vom avea nevoie doar de trimiterea detaliilor personale, cum ar fi numele, numărul de telefon și adresa, împreună cu adresa evenimentului. Apoi vom trimite o factură pentru un depozit (in general 30%) care va fi dedus din soldul final - acesta poate fi plătit prin plata numerar sau prin transfer bancar.

De asemenea, vom trimite contractul nostru cu termenii și condițiile standard, care va fi semnat in original de ambele parti. Asigurați-vă că ați verificat termenii cu atenție, deoarece va trebui să transmiteți cerințele trupei la locul de desfășurare pentru a verifica dacă acesta poate găzdui formația. De asemenea, este important să fiți conștienți de termenii de anulare, lucru obligatoriu prezent intr-un contract, din punct de vedere juridic.


6. Este timpul sa va relaxati!


Odată ce depozitul a fost plătit și contractul a fost semnat atât de dvs. cât și de trupa, relaxati-va! Trupa stie la ce ora sa vina la locatie pt probe de sunet si alte aranjamente. Daca totusi exista lucruri pe care doriti sa le clarificati, trupa Ulala Band este mai mult decat bucuroasa sa va asiste asa ca dati-ne un telefon :)


Indiferent de gusturi sau buget, alegeti o trupa muzica live care sa se potriveasca personalitatii dvs!

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la rezervarea unui band muzica live (fie că suntem noi sau alții), nu ezitați să ne contactati sau să comentați mai jos!





123 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page